Even voorstellen: collega Dion aan het woord

Dag allemaal,

Ik ben Dion Bult en ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan, BOS (Buurt, Onderwijs, Sport) en BAG SOCIO (Coördinator Sport- en Bewegingsagogie). Mijn hobby’s zijn sporten, skiën, auto’s, met vrienden, of een filmpje kijken.

Ik ben nu een tijdje werkzaam bij Parbédie. Ik ben ‘s ochtends onderhoudsmedewerker en in de middag heb ik de kans en de uitdaging gekregen om op de Sport BSO van Parbédie te werken. Dit heb ik dan ook met beide handen aangepakt.

Ik heb een passie om met kinderen te werken en ze te stimuleren om te sporten. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen en oriënteren. Wij doen op de Sport BSO dan ook veel verschillende sporten zodat ze zich op elk vlak ontwikkelen en zodat ze later kunnen kiezen tussen de sporten die ze leuk vinden. Plezier en beleving staan dan ook voorop bij de Sport BSO.

Elke dag bij Parbédie is anders en dat maakt het werken zo leuk. Ik heb in een hele korte tijd heel veel ervaring opgedaan, waardoor ik mijzelf goed kan ontwikkelen. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Reacties zijn gesloten.