Even voorstellen: gastouder Nanda uit Borne

Welkom Nanda!

Gastouder Nanda uit Borne heeft getekend bij Parbédie Kinderopvang.

Hieronder stelt Nanda zich graag aan je voor.

Hallo allemaal,

Ik ben Nanda, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen in Borne. We hebben twee jongens van 8 en 9 jaar. We wonen in een rustige straat met twee scholen op loopafstand, de wijk is erg groen en kindvriendelijk opgezet met erg veel speelgelegenheden, grasvelden en een park.

Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt. Ik begon de persoonlijke aandacht voor mensen steeds meer te missen. Dat, samen met mijn grote passie voor kinderen, maakt dat ik nu voor mijzelf ga starten als gastouder.

Ieder kind is anders en uniek en ik vind het belangrijk te kijken naar wat een kind nodig heeft en daarop in te spelen. Ik kijk graag op een positieve manier naar kinderen. Kijken naar kansen en mogelijkheden vind ik belangrijk. Ieder kind mag bij mij zichzelf zijn!

Ik vind het leuk om veel samen te doen met de kinderen. Boekjes lezen, knutselen, spelletjes spelen maar ook veel naar buiten. Ik heb een omheinde tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en tegenover de woning is een groot grasveld waar ook volop gespeeld kan worden.

Rust en regelmaat vind ik belangrijk binnen mijn opvang. Ik ben verder een lief, geduldig en zorgzaam persoon en dat maakt dat kinderen bij mij in een veilige en warme omgeving alle mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen.

Ik zou het erg leuk vinden om kennis te maken!

Reacties zijn gesloten.