Parbédie breidt succesformule verder uit: opening tweede Sport BSO bij Voetbalvereniging S.V. Wilhelminaschool

12 maart 2021
HENGELO

Na het succes van Sport BSO Tubantia opent Parbédie deze zomer, een nieuwe Sport BSO. Deze BSO zal op het sportterrein van S.V. Wilhelminaschool in Hengelo gevestigd worden en zal, zoals de naam al doet vermoeden, zich richten op een actieve, leuke en sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar.

De handtekeningen zijn gezet en hiermee is de samenwerking tussen Parbédie en S.V. Wilhelminaschool officieel. Een mooie aanvulling voor zowel de club als de kinderopvangorganisatie. ‘’We zijn erg enthousiast over deze mooie samenwerking en we kijken ernaar uit om concreet met de plannen aan de slag te gaan.’’ Aldus Judith en Berend Timmerhuis, eigenaren van Parbédie Kinderopvang.

Sport en bewegen staan bij deze unieke vorm van opvang centraal. Het doel is om kinderen enthousiast te maken voor sport en spel door ze kennis te laten maken met verschillende sporten. Dit is waar onder andere Harco Wesselink, voorzitter van S.V. Wilhelminaschool zich goed in kan vinden. Bewegen is goed en gezond voor iedereen, daarbij is het voor kinderen een perfecte uitlaatklep na een dag op school. Naast sport is er voor de kinderen ook volop ruimte voor spel of ontspanning.

Het concept van een Sport BSO is niet nieuw voor Parbédie. In 2016 werd de eerste sport-BSO geopend bij HVV Tubantia. Met het vertrouwde concept op deze 2 mooie locaties verspreid over Hengelo, wordt het mogelijk om kinderen van alle scholen in Hengelo op te vangen.

In de zomer van 2021 zal de sport-BSO haar deuren openen. Vanuit de Sport BSO zullen kinderen worden opgehaald bij omliggende scholen en worden zij opgevangen in een speciaal voor kinderen ingerichte ruimte.

 

Meer weten?
Heeft u vragen of heeft u interesse in onze sport BSO? Neem dan vrijblijvend contact op met Daniëlle Baake via ons telefoonnummer 074–34 918 34 of stuur een mail aan danielle@parbedie.nl.

Reacties zijn gesloten.