Parbédie Kinderopvang viert 10-jarig jubileum

HENGELO – Parbédie Kinderopvang heeft zaterdag 9 september haar 10-jarig jubileum gevierd. In de afgelopen 10 jaar is er heel veel bereikt. En nog steeds investeren Berend en Judith Timmerhuis in hun bedrijf. Dit blijkt uit de recente aankoop van Boerderij De Bongerd in Borne waar een nieuw kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zal worden geopend. 

Bijna 10 jaar geleden begon eigenaresse Judith Timmerhuis in haar eigen huis gastouderbureau Parbédie. Dankzij haar eigen kinderen ging zij zich bezighouden met kinderopvang. Wat ze precies zou gaan doen en waar het eventueel zou eindigen, wist ze tien jaar geleden nog niet. Inmiddels kan Parbédie met de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, Thuiscrèches en gastouderopvang alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden.

Uit de recente aankoop van Boerderij De Bongerd in Borne blijkt dat het bedrijf nog steeds investeert. “Het is een geweldige locatie. Inmiddels zijn we begonnen met het (ver)bouwen. Na de herfstvakantie zal het eerste gedeelte, Het Koetshuis, opengaan. Het hoofdgebouw wordt later geopend”, aldus Judith. Uit de reacties blijkt wel dat er veel interesse is. “Het voelt erg goed dat mensen vertrouwen hebben in onze nieuwe opvang in Borne, ondanks dat de verbouwing nog niet klaar is.”

De tienjarige mijlpijl hebben Berend en Judith niet zomaar voorbij laten gaan. “Iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen zijn we ontzettend dankbaar.” Het jubileum is 9 september uitgebreid gevierd met al het personeel, hun partners en de tientallen Thuiscrèches. Ook de kinderen en ouders van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zijn niet vergeten. Zij hebben een leuke attentie gekregen.

Reacties zijn gesloten.