Parbédie trotse hoofdsponsor van HVV Tubantia

Hengelo, 17 mei 2019

Parbédie Kinderopvang heeft zich vandaag officieel als hoofdsponsor aan HVV Tubantia verbonden. De kinderopvangorganisatie en de voetbalclub gaan een verbintenis aan voor drie seizoenen, waarbij de samenwerking veel verder gaat dan alleen de naamgeving op het shirt. Vandaag tekenden Judith en Berend Timmerhuis en een delegatie van het bestuur van HVV Tubantia definitief het contract. Daarmee is een unieke regionale samenwerking een feit geworden.

Een bestaande samenwerking verder uitgebreid
Parbédie en HVV Tubantia zijn in 2016 gestart met de buitenschoolse opvanglocatie Sport BSO Tubantia. Uniek aan deze vorm van opvang is het feit dat hier sporten en bewegen centraal staan. De kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden enthousiast gemaakt voor sport en spel met behulp van het uitgebreide aanbod van sportactiviteiten. Directeur Berend Timmerhuis is trots op de samenwerking met HVV Tubantia. “Met HVV Tubantia hebben wij een partner gevonden die past bij onze visie op sport en beweging. Daarnaast vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons steentje bij te dragen aan deze mooie regionale club.”

Ook voorzitter Gerard ter Hedde van HVV Tubantia kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Parbédie. “Wij zijn blij te kunnen melden dat Parbédie Kinderopvang onze nieuwe hoofdsponsor is. De match tussen Parbédie en HVV Tubantia ligt in de gemeenschappelijke doelgroep van kinderen en jonge ouders. Onze jeugd heeft de toekomst.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.