Sluiting Willemschool en BSO Willem de Muiter

Onlangs heeft de Willemschool aangekondigd haar deuren na de herfstvakantie te sluiten. De oudste school uit Hengelo zag het aantal leerlingen steeds verder dalen, tot ongeveer 90 in het komende jaar. Dat is ver beneden de ondergrens van 154 leerlingen.

BSO Willem de Muiter sluit per 15 augustus haar deuren
Naar aanleiding van het bovenstaande hebben wij besloten om onze BSO Willem de Muiter per 15 augustus aanstaande te sluiten. Sinds 2014 vangen wij kinderen op voor de naschoolse opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. In het voormalige lokaal van de peuterspeelzaal van de Willemschool hebben wij met veel plezier de kinderen opgevangen. De afgelopen jaren was onze BSO een centrale plek waar onderwijs en kinderopvang samenkwamen en in elkaar overliepen.

Wij betreuren de sluiting van de Willemschool en daarmee onze BSO ten zeerste, maar wij begrijpen dat door de terugloop van het aantal leerlingen het niet meer realistisch is om de vestiging open te houden.

Opvang bij onze Sport BSO Tubantia
Inmiddels zijn alle ouders persoonlijk gebeld en geïnformeerd door Parbédie Kinderopvang. Wij bieden ouders de mogelijkheid om opvang af te nemen bij onze Sport BSO Tubantia. In de schoolvakanties worden onze BSO locaties altijd samengevoegd bij onze Sport BSO. Op deze manier hebben de kinderen en ouders van BSO Willem de Muiter al kennis kunnen maken met deze BSO locatie. Door gebruik te maken van onze Sport BSO Tubantia kunnen wij de kinderen een kwalitatief goede en vertrouwde buitenschoolse opvang aanbieden zoals kinderen en ouders van ons gewend zijn.

Reacties zijn gesloten.