Tariefwijziging 2020: Parbédie houdt kinderopvang betaalbaar

De tarieven voor de kinderopvang, gastouderopvang en buitenschoolse opvang wijzigen jaarlijks. Dit heeft onder andere te maken met de eisen die worden gesteld vanuit de Wet Kinderopvang. Door de adviesprijzen vanuit de overheid te volgen en de tarieven minimaal te verhogen, blijft de kinderopvang binnen Parbédie betaalbaar. Uiteraard blijven wij voldoen aan de gestelde eisen vanuit de Wet Kinderopvang en blijft de kwaliteit van de opvang gewaarborgd, zoals u van ons gewend bent.

Tarieven dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang
Vanaf 1 januari 2020 zullen wij voor Kinderdagverblijf Erve Tuindorp en Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd een tarief hanteren van €8,17. Dit is gelijk aan de adviesprijs vanuit de Rijksoverheid. Voor de buitenschoolse opvang hanteren wij vanaf 2020 een tarief van €7,25. Dit is gebaseerd op een contract van 52 weken. Voor een contract van 40 weken zullen wij een tarief van €7,95 gaan hanteren. Ook voor de gastouderopvang volgen wij het adviestarief vanuit de Rijksoverheid. Het uurtarief zal per 1 januari 2020 komen te liggen op €6,27. Voor de Thuiscrèches hebben wij het tarief vastgesteld op €6,55.

Opvangmogelijkheden bij Parbédie Kinderopvang
Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden bij Parbédie Kinderopvang? Of wilt u graag een persoonlijke berekening voor uw situatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via
074 – 34 918 34 of via info@parbedie.nl.

Reacties zijn gesloten.