[GESLOTEN] VACATURE: Adviseur Gastouderbureau

Heb jij passie voor de kinderopvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Wij zijn op zoek naar enthousiaste Adviseur Gastouderbureau.

Ben jij een echte duizendpoot en heb je affiniteit met de kinderopvang? En ben je daarnaast commercieel ingesteld en een kei in organiseren en plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van Kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn!

Wat ga je doen?

Als adviseur heb je een afwisselende functie met een breed pakket aan werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de werving & selectie van vraag- en gastouders, de bemiddeling en begeleiding. Hierbij kun je denken aan het voeren van intakegesprekken, samenbrengen van vraag en aanbod, opstellen van contracten, organiseren van cursussen of thema-avonden en bijdragen aan de ontwikkeling van beleid.

Daarnaast bewaak en evalueer je de kwaliteit van de gastouderopvang m.b.t. de Wet Kinderopvang. Dit doe je onder andere door middel van het uitvoeren van een Risico-inventarisatie Veiligheid & Gezondheid op een opvanglocatie.

Je komt te werken in een gemotiveerd en gedreven team van adviseurs met allemaal hun eigen rayon. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de binnen- als de buitendienst.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, energieke adviseur met passie voor de kinderopvang.
Daarnaast;

• Beschik je over HBO werk- en denkniveau;
• Ben je commercieel ingesteld, jij ziet kansen, maar creëert deze ook in de markt;
• Ben jij sociaal ingesteld, kun je goed plannen en organiseren, zelfstandig en ben je communicatief vaardig;
• Heb jij een pedagogische achtergrond;
• Jij bent tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt meer van ons verwachten:

• Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085 -00 828 00) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.