[Gesloten] *VACATURE: Allround pedagogisch medewerker

*REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK! 

Parbédie Kinderopvang is de beste kleinschalige kinderopvang in de regio. Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit in kinderopvang. Voorop staat dat de passie, veiligheid en betrouwbaarheid van de opvang wordt gewaarborgd en dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan. Bij Parbédie bent u verzekerd van professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij hebben allemaal een enorme passie voor het werken met kinderen.

Functieomschrijving 

Wij zoeken een veelzijdige en enthousiaste pedagogisch medewerker die allround en flexibel inzetbaar is op onze kinderdagverblijven (KDV) en buitenschoolse opvanglocaties (BSO) in Borne en Hengelo. Je zult daar waar nodig worden ingezet. Dit betekent dat je op alle verschillende groepen en locaties kunt komen te staan. Op onze kinderdagverblijven werken wij met horizontale groepen. Dit betekent dat wij daar vier groepen hebben, waaronder een babygroep, een 1-, 2- en 3-jarigengroep.

Dit ga je doen:
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je schept een sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen en stimuleert hen door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan zich verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

Ben of heb jij?
•  Diploma die kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker;
•  Certificaat 3F taaleis (pré);
•  Aantoonbare werk- of stage ervaring in de kinderopvang;
•  Woonachtig in een straal van maximaal 20 kilometer rondom de werklocatie.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?
•  Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie;
•  Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
•  Een tijdelijk contract, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging;
•  Trainingen en cursussen;
•  Startdatum en aantal arbeidsuren in overleg;
•  En natuurlijk het werken in een gezellig en enthousiast team.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van ons concept? Heb jij een passie voor het werken met kinderen? En vind je het leuk om afwisselend met verschillende leeftijden te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv naar onze P&O adviseur Arnica Hobert te mailen: arnica@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl
Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste medewerker(s) hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.