Vacature Parbédie Kinderopvang

[Gesloten] VACATURE: Allround P&O Adviseur 28-36 uur per week m/v

Wil jij werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige nieuwe collega. Wij zoeken een professional met HBO werk- en denkniveau die het leuk vindt om alles rondom personeelszaken van a tot z op te pakken en goed is in beleidsmatig denken. Je komt te werken in een gemotiveerd en gedreven team met een informele en collegiale sfeer.

Meer over Parbédie:
Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in de kinderopvang. De kinderen worden in een veilige omgeving opgevangen door onze professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers, crècheleidsters en gastouders. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan en brengen ouders hun kind met een goed gevoel naar Parbédie.

Wat houdt de functie in?
Wij willen de beste kleinschalige kinderopvang in de regio zijn. Om deze ambitie waar te maken hebben we kwalitatief goede medewerkers nodig. Als allround P&O adviseur lever je hier in grote mate een bijdrage aan. Uiteraard ben je volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving, maar wij vinden het nog belangrijker dat je verbinding weet te maken met alle lagen van de organisatie. Je bent de spil tussen de directie, de leidinggevenden en de medewerkers binnen de organisatie en werkt intensief met hen samen. Je bent sparringpartner in allerlei personeel gerelateerde vraagstukken. Je neemt de werving en selectie van nieuwe medewerkers voor je rekening alsook de bijbehorende administratieve werkzaamheden. Je organiseert scholingen, coördineert het proces rond ziekteverzuim, bedrijfsarts en UWV. Je bewaakt het personeelsbeleid en beheert het personeelshandboek. Je kunt beleidsmatig denken, vooruitdenken en de directie adviseren op P&O gebied. Daarnaast pak je proactief zelf zaken op zoals onboarding en vitaliteit.

Jouw profiel
Naast jouw enthousiasme, energie en passie voor je werk voldoe jij aan onderstaande punten:

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
 • Aantoonbare relevante werkervaring (in de kinderopvang is een pré);
 • Plan- en organisatievermogen;
 • Initiatiefrijk en proactief;
 • Sterke schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Zelfstandig en kunnen omgaan met vrijheid;
 • Ervaring met Verzuimsignaal en Nmbrs is een pré;

Ons aanbod

Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt ook meer van ons verwachten:

 • Een veelzijdige functie, met veel afwisseling in werkzaamheden en ruimte om deze werkzaamheden zelf te plannen;
 • Betaling conform CAO Kinderopvang;
 • Een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op verlenging;
 • Werken in een gedreven en enthousiast team.

Enthousiast?
Word jij enthousiast van ons concept? Ben je een echte allround P&O professional? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv te mailen: judith@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 085 – 00 828 00. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste collega hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.