[GESLOTEN] VACATURE: Assistent Leidinggevende BSO

Heb jij passie voor de kinderopvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Wij zijn op zoek naar een assistent leidinggevende voor onze BSO-locaties.

Ben jij een energieke leidinggevende, die naast het werken op de groep (BSO), de diverse BSO locaties aanstuurt? Zorg jij ervoor dat alles op de BSO locaties op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches en gastouders ,kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van Kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn!

Wat ga je doen?

Als assistent leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze BSO-locaties in Borne en Hengelo. Voor onze buitenschoolse opvang hebben wij de beschikking over meerdere locaties: Sport BSO Tubantia, Sport BSO bij SV Wilhelminaschool, BSO Esrein in Hengelo en BSO De Hooizolder in Borne.

Naast de dagelijkse aansturing, ben jij ook verantwoordelijk voor de personele planning, evaluatiegesprekken pedagogisch medewerkers en administratieve taken. De planning van de BSO-locaties, intakegesprekken met ouders, boodschappen en nog veel meer valt onder jouw takenpakket.

Kortom een veelzijdige functie waarbij jij de vrijheid hebt om je taken zelf in te delen en nieuwe ideeën uit te voeren.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, energierijke leidinggevende die naast het werken op de groep toe is aan een leuke, uitdagende werkplek waar volop ruimte is voor eigen ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende in de toekomst.

Daarnaast;

  • Beschik jij over de nodige ervaring op het gebied van pedagogisch medewerker;
  • Heb jij affiniteit met de kinderopvang;
  • Beschik je over minimaal MBO werk- & denkniveau, bij voorkeur richting pedagogiek, sport & bewegen;
  • Ben jij sociaal ingesteld, zelfstandig, kun je goed plannen en organisatie en ben je communicatief vaardig;
  • Jij bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt meer van ons verwachten:

  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-00 828 00) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.