[Gesloten] *VACATURE: Chauffeur Sport BSO Tubantia

*REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK!

Wil jij werken als chauffeur bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste chauffeur die kinderen wil ophalen van school en naar onze Sport BSO Tubantia wil brengen. Ben jij in het bezit van rijbewijs B en lijkt het je leuk om kinderen op te halen en weg te brengen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zoeken iemand die in elk geval op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag beschikbaar is. Meer uren op basis van inval zijn mogelijk.

Meer over Parbédie:
Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in de kinderopvang. De kinderen worden in een veilige omgeving opgevangen door onze professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan en brengen ouders hun kind met een goed gevoel naar Parbédie.

Meer over de Sport BSO:
Sport BSO Tubantia, onderdeel van Parbédie Kinderopvang, biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar in Hengelo. Uniek aan deze vorm van opvang is het feit dat hier sporten en bewegen centraal staan. We maken de kinderen enthousiast voor sport en spel met behulp van ons uitgebreide aanbod van sportactiviteiten. Sport BSO Tubantia is gevestigd op de accommodatie van HVV Tubantia: een multifunctioneel sportcomplex dat op het gebied van sport veel te bieden heeft.

Wat houdt de functie in?
Als chauffeur vervoer je de kinderen van school naar onze Sport BSO Tubantia. De kinderen worden opgehaald met onze bussen. We vangen met onze Sport BSO kinderen op van verschillende aangesloten basisscholen in Hengelo. Je schept een sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen. Aangezien we als organisatie groeiende zijn, zoeken we iemand die een bus tot zijn of haar beschikking heeft en het leuk vindt om kinderen op te halen en weg te brengen.

Jouw profiel
Naast jouw enthousiasme, energie en passie voor je werk voldoe jij aan onderstaande punten:

  • Affiniteit met kinderen;
  • Rijbewijs B.

Ons aanbod
Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt ook meer van ons verwachten:

  • Leuke functie als chauffeur binnen onze groeiende organisatie;
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
  • Arbeidsuren in overleg;
  • En natuurlijk het werken in een gezellig en enthousiast team.

Enthousiast?
Word jij enthousiast van ons concept en van deze vacature? Dan horen wij graag van jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv naar onze P&O adviseur Arnica Hobert te mailen: arnica@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste medewerker(s) hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.