[GESLOTEN] VACATURE: Huishoudelijk medewerker Hengelo/Borne

Heb jij passie voor de kinderopvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die ons team komt versterken als huishoudelijk medewerk(st)er. Heb jij een passie voor schoonmaken en ziet alles er bij jou altijd “spik en span” uit? Ben jij een echte aanpakker en heb je affiniteit met de kinderopvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van Kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden, maar de beste zijn!

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerk(st)er kom je te werken op de locaties Hengelo en Borne, samen met jouw twee collega’s zorgen jullie ervoor dat alle voorkomende huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden verricht worden op onze kinderdagverblijven. Zo zijn jullie er verantwoordelijk voor, dat alle ruimtes schoongemaakt worden, denk hierbij aan het schoonmaken van de groepen, de kantine en de kantoren. Daarnaast ook het aanvullen van de luiers en het verdelen van de boodschappen over de groepen en het verzorgen van de was behoren tot jouw takenpakket.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, weet van aanpakken en bent collegiaal ingesteld. Jij bent 2, 3 of 4 dagen per week beschikbaar, hierbij kijken wij graag naar jou wensen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie als huishoudelijk medewerker binnen onze groeiende organisatie
  • De werktijden zijn van 9.00 – 18.00 uur, waarbij de werkdagen gezamenlijk bepaald worden
  • Een fijne werkplek waar je beschikt over alle middelen die je nodig hebt om je functie te kunnen uitvoeren
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring

Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085 -00 828 00) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.