[Gesloten] *VACATURE: Pedagogisch medewerker babygroep

*REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK!

Wil jij werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken per direct een lieve en enthousiaste pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf Boerderij de Bongerd in Borne. Op onze kinderdagverblijven werken wij met horizontale groepen. Dit betekent dat wij vier groepen hebben, waaronder een babygroep, een 1-, 2- en 3-jarigengroep. Voor onze babygroepen in Borne zijn wij op zoek naar versterking. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met aantoonbare werkervaring en affiniteit met baby’s.

Meer over Parbédie:
Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in de kinderopvang. De kinderen worden in een veilige omgeving opgevangen door onze professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers.
Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan en brengen ouders hun kind met een goed gevoel naar Parbédie.

Wat houdt de functie in?
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van de baby’s en hun ontwikkeling. Binnen deze leeftijdsgroep is rust en regelmaat erg belangrijk. Jij weet een sfeer te scheppen waarin de kinderen zich veilig voelen en stimuleert hen verder te ontwikkelen. Wij bieden jou hiervoor natuurlijk handvatten vanuit ons pedagogisch beleidsplan maar ook middels verschillende cursussen en trainingen.

Jouw profiel
Naast jouw enthousiasme, energie en passie voor je werk voldoe jij aan onderstaande punten:

  • Diploma dat kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker;
  • Certificaat 3F taaleis (pré);
  • Certificaat Babyspecialisatie (pré);
  • Aantoonbare werkervaring en affiniteit met baby’s;
  • Woonachtig in een straal van maximaal 20 kilometer rondom de werklocatie.

Ons aanbod
Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt ook meer van ons verwachten:

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie;
  • Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
  • Een contract voor bepaalde tijd, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging;
  • Trainingen en cursussen;
  • 3 à 4 dagen in de week;

Enthousiast?
Word jij enthousiast van ons concept? Heb jij een passie voor het werken met jonge kinderen? En ben jij zorgzaam en verantwoordelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv naar onze P&O adviseur Arnica Hobert te mailen: arnica@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste medewerker(s) hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.