[Gesloten] *VACATURE: Pedagogisch medewerker babygroep

*REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK! 

Parbédie Kinderopvang is de beste kleinschalige kinderopvang in de regio. Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit in kinderopvang. Voorop staat dat de passie, veiligheid en betrouwbaarheid van de opvang wordt gewaarborgd en dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan. Bij Parbédie bent u verzekerd van professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij hebben allemaal een enorme passie voor het werken met kinderen.

Functieomschrijving
Wij zoeken per 1 januari 2020 (of eerder) een lieve en enthousiaste pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf in Hengelo. Op onze kinderdagverblijven werken wij met horizontale groepen. Dit betekent dat wij vier groepen hebben, waaronder een babygroep, een 1-, 2- en 3-jarigengroep. Voor onze babygroepen in Hengelo zijn wij op zoek naar versterking. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die aantoonbare werkervaring en affiniteit met baby’s hebben.

Dit ga je doen:
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep baby’s. Binnen deze leeftijdsgroep is rust en regelmaat erg belangrijk. Je schept een sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen en stimuleert hen, door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan, zich verder te ontwikkelen.

Jouw profiel
Ben of heb jij?

  • Diploma die kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker;
  • Certificaat 3F taaleis (pré);
  • Aantoonbare werkervaring en affiniteit met baby’s;
  • Woonachtig in een straal van maximaal 20 kilometer rondom de werklocatie.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie;
  • Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
  • Een contract van 7 maanden, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging;
  • Trainingen en cursussen;
  • 3 à 4 dagen in de week;
  • En natuurlijk het werken in een gezellig en enthousiast team.

Enthousiast?
Word jij enthousiast van ons concept? Heb jij een passie voor het werken met jonge kinderen? En ben jij zorgzaam en verantwoordelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv naar onze P&O adviseur Arnica Hobert te mailen: arnica@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste medewerker(s) hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.