Heb jij passie voor de buitenschoolse opvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Spreken thema’s als techniek, beeldende kunst, digitale media, theater en muziek jou aan? Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken bij BSO Esrein.

Over ons
Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van Kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn! 

Voor onze buitenschoolse opvang hebben wij de beschikking over meerdere locaties: Sport BSO Tubantia, Sport BSO bij SV Wilhelminaschool, BSO Esrein in Hengelo en BSO De Hooizolder in Borne. 

BSO Esrein heeft twee locaties zodat de kinderen met eigen leeftijdsgenootjes kunnen spreken, beide locaties horen bij IKC het Esrein. Bij de locatie Kerkstraat worden de kinderen van groep 1 t/m 4 opgevangen en bij de Jan v/d Heijdenstraat de kinderen vanaf groep 5.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en ontwikkeling van de kinderen. Bij jou voelen de kinderen zich veilig en vertrouwd. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van jullie groep. We vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met wat echt belangrijk is; het kind. Dit doe je binnen een fijne en professionele werkomgeving op de mooiste buitenschoolse opvanglocaties.  

Met een eigenzinnig en creatief programma geven wij op interactieve wijze vorm aan het aanbod van activiteiten op de BSO. Het brede aanbod op het gebied van beeldende kunst, digitale media, theater en muziek zorgt ervoor dat de kinderen hun talenten verkennen en ontwikkelen op diverse niveaus.  

Maar ook techniek heeft een prominente rol in de BSO. Door onze interactieve workshops ervaren de kinderen alle aspecten van techniek: ontdekken, uitvinden, programmeren, toepassen, bouwen en creëren. 

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en collegiaal. Kinderen ontwikkelen zich snel en met jouw enthousiasme en aandacht krijgen zij alle ruimte om te groeien en te ontdekken.  

Daarnaast; 

  • Ben je in het bezit van een diploma die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Weet je niet of jouw diploma voldoet?
    Doe de check! www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang  
  • Heb je werkervaring in de kinderopvang? Dat vinden we fijn! Neem ook gerust contact op als je nog geen werkervaring hebt; we kijken graag naar de mogelijkheden.  
  • Ben je parttime of fulltime beschikbaar. De werktijden op onze BSO locaties zijn van  13.45 – 19.00 uur.   

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie 
  • Een fijne werkplek waar je beschikt over alle middelen die je nodig hebt om je functie  te kunnen uitvoeren 
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring 
  • Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.  

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-0082800) en vraag naar Manon ter Horst.