*VACATURE: Pedagogisch medewerk(st)er BSO De Hooizolder

*REAGEREN OP DEZE VACATURE IS NIET MEER MOGELIJK!

Durf jij een nieuw avontuur aan te gaan op onze prachtige BSO?

Voor onze nieuw te openen BSO de Hooizolder in Borne zijn wij, wegens groei van onze organisatie, doorlopend op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers.
Wie zijn wij?:
Parbédie Kinderopvang is de beste kleinschalige kinderopvang in de regio. Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvangen, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit in kinderopvang. Voorop staat dat de passie, veiligheid en betrouwbaarheid van de opvang wordt gewaarborgd en dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan. Bij Parbédie bent u verzekerd van professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerksters. Zij hebben allemaal een passie voor het werken met kinderen.

Functieomschrijving
Wij zoeken enthousiaste pedagogisch medewerk(st)ers voor onze nieuwe BSO De Hooizolder in Borne. De BSO, welke haar deuren zal openen per 1 september, is een schitterend complex voor buitenschoolse opvang. Onze BSO is gelegen in een compleet verbouwde boerderij aan de Bongerdsweg, in een prachtige nieuwbouwwijk met veel jonge gezinnen en te midden van heel veel groen. BSO De Hooizolder is gelegen op de eerste verdieping van het nieuwe kinderdagverblijf van Parbédie Kinderopvang: Boerderij De Bongerd. Alles draait hier om veel groen, dieren en natuurlijk heerlijk buiten spelen en veel bewegen.

Parbédie Kinderopvang zoekt:
Word jij enthousiast van ons concept? Heb jij een passie voor het werken met kinderen? En ben jij energiek, gemotiveerd en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie;
  • Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
  • Uren in overleg, mogelijkheid om 5 dagen in de week te werken op de BSO
  • Trainingen en cursussen;
  • Werken op een prachtige, volledig gerenoveerde locatie;
  • En natuurlijk het werken in een gezellig en enthousiast team.

Jouw profiel
Ben of heb jij?

  • Diploma die kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker;
  • Certificaat 3F taaleis (pré);
  • Iemand die werkervaring (niet alleen stage-ervaring) in de BSO heeft (pré);
  • Woonachtig in een straal van maximaal 20 kilometer rondom de werklocatie.

Jouw reactie
Ben jij enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatie met CV naar onze personeelsadviseur Arnica Hobert – Lubbers te mailen: arnica@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer we de gewenste medewerker(s) hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.