Open Dag 22 september

Zaterdag 22 september: Open Dag Boerderij De Bongerd

Parbédie Kinderopvang organiseert op zaterdag 22 september 2018 van 10.00 tot 15.00 uur een Open Dag op onze locatie ‘Boerderij De Bongerd’ in Borne. Kom gerust een kijkje nemen binnen het kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang.

U bent van harte welkom!
Adres: Bongerdsweg 5, 7623 AJ Borne, Nederland

Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd
Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd in Borne is een prachtig kinderdagverblijf dat beschikt over uitstekende voorzieningen. Ons complex is gelegen aan de Bongerdsweg, een prachtige nieuwbouwwijk in Borne met veel jonge gezinnen. Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd is in nabijheid van de snelweg, terwijl we ook omgeven worden door heel veel groen. Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd ligt aan de rand van een prachtig park, aan de Bornse beek en vlakbij bevindt zich ook nog de Beekparkschool en de Veste.

BSO De Hooizolder
BSO De Hooizolder is gelegen op de eerste verdieping van het nieuwe kinderdagverblijf van Parbédie Kinderopvang: Boerderij De Bongerd. Alles draait hier om veel groen, dieren en natuurlijk heerlijk buiten spelen en veel bewegen. Ook beschikt de locatie over een eigen moestuin waar de kinderen zelf groenten kunnen zaaien. Elk kind heeft bij ons de mogelijkheid om zich zo breed mogelijk en op een eigen manier te ontwikkelen. Onder het toeziend oog van professionele pedagogisch medewerksters bieden we elke dag leuke, leerzame activiteiten aan. Daarnaast is er genoeg tijd om tot rust te komen en buiten te spelen.

Reacties zijn gesloten.