Parbédie neemt Bloesem Kinderopvang Haaksbergen en Enschede over

Afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de overname van een collega kinderopvangorganisatie, Bloesem Kinderopvang Haaksbergen en Bloesem Kinderopvang Enschede. Deze overname is nu officieel rond en we willen je graag meenemen in deze positieve ontwikkeling.

Wij, Berend en Judith Timmerhuis, zijn in 2007 gestart met Parbédie gastouderbureau en in 2009 met ons eerste Kinderdagverblijf in Hengelo, Erve Tuindorp. Het eerste bezoek aan Bloesem Kinderopvang Haaksbergen dateert echter al uit 2008. Wij hebben destijds een bezoek gebracht aan Bloesem omdat de visie, met o.a. het vele buitenspelen in de grote tuin, ons erg aansprak. Dit hebben wij dan ook geïntegreerd binnen de visie van Parbédie. Naast Kinderdagverblijf Erve Tuindorp bestaat Parbédie uit Kinderdagverblijf de Bongerd (Borne), een vijftal BSO locaties en een Gastouderbureau onder de naam Thuiscreche.nl

Het is erg fijn dat we in de mogelijkheid zijn gesteld om de prachtige locaties van Bloesem, 2 kinderdagverblijven, 2 BSO locaties en 1 Peuterspeelzaal, toe te voegen aan onze organisatie. De jarenlange ervaring in de kinderopvang die Bloesem Kinderopvang met zich meebrengt, is een waardevolle aanvulling voor ons. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s en we heten het team van Bloesem Kinderopvang en alle kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom.

Heeft u vragen over deze overname of over onze kinderopvangorganisatie, dan kunt u bellen met Judith Timmerhuis-Kienhuis van Parbédie te bereiken op 085 – 00 828 00.

Reacties zijn gesloten.