Welkom bij BSO De Hooizolder

Veel groen, veel spelen en bewegen.

BSO De Hooizolder in Borne is een schitterend complex voor buitenschoolse opvang en beschikt over uitstekende voorzieningen. De BSO is gelegen in een compleet verbouwde boerderij aan de Bongerdsweg, in een prachtige nieuwbouwwijk met veel jonge gezinnen en te midden van heel veel groen. Het prachtige park, de Bornse Beek, ligt vlakbij en ook de Beekparkschool en de Veste zijn dichtbij gevestigd. Handig als uw kinderen daar naar school gaan.

  • Leuke thema’s
  • Genoeg ruimte tenmidden van veel groen
  • Gelegen op een unieke locatie

BSO De Hooizolder in Borne is een unieke locatie voor buitenschoolse opvang in een verbouwde boerderij, temidden van veel groen.

Unieke BSO in het groen

knutselen, muziek maken, spelen en sporten.

BSO De Hooizolder is gelegen op de eerste verdieping van het kinderdagverblijf van Parbédie Kinderopvang: Boerderij De Bongerd. Alles draait hier om veel groen, dieren en natuurlijk heerlijk buiten spelen en veel bewegen. Ook beschikt de locatie over een eigen moestuin waar de kinderen zelf groenten kunnen zaaien. Elk kind heeft bij ons de mogelijkheid om zich zo breed mogelijk en op een eigen manier te ontwikkelen. Onder het toeziend oog van professionele pedagogisch medewerksters bieden we elke dag leuke, leerzame activiteiten aan. Daarnaast is er genoeg tijd om tot rust te komen en buiten te spelen.

Opvang in de boerderij

Ooit was de locatie een oude boerderij, maar inmiddels heeft er een complete verbouwing plaatsgevonden. BSO De Hooizolder in Borne vormt een onderdeel van Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd, een multifunctioneel kinderdagverblijf. Het oude woongedeelte en de schuur hebben tijdens de verbouwing een complete metamorfose ondergaan. Toch zijn daarbij de authentieke details en de prachtige stijl van de oude boerderij niet verloren gegaan.

Opgroeien bij De Bongerd

Misschien heeft uw kind al een plekje op Kinderdagverblijf Boerderij de Bongerd bemachtigd. Dan is het prettig om te weten dat als uw kind wat ouder wordt, u daar ook de mogelijkheid van buitenschoolse opvang heeft. Kinderen hoeven dan verder nergens aan te wennen want zij zijn al helemaal bekend met de omgeving en de dagelijkse gang van zaken. En natuurlijk zijn ook alle vriendjes en vriendinnetjes nog steeds in de buurt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partners

Wij werken samen met:

BSO De Hooizolder

Bent u in Borne of omgeving op zoek naar een geschikte BSO voor uw kind? En spreekt ons unieke concept van veel spelen temidden van het groen u aan? Schrijf uw kind dan in voor een plekje bij BSO De Hooizolder. Of neem allereerst contact met ons op voor aanvullende informatie.

Bongerdsweg 5,
7623 AJ, Borne

Wilt u eens komen kijken op onze BSO? Of heeft u vragen?
Neem contact met ons op:
t 085 – 00 828 00
e info@parbedie.nl

Uiteraard kunt u ook eens kijken naar
de mogelijkheden bij onze andere BSO’s.


© Copyright - Parbedie 2022