Welkom bij Sport BSO Tubantia

Een unieke plek waar sporten en bewegen centraal staan

Sport BSO Tubantia in Hengelo biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Uniek aan deze vorm van opvang is het feit dat hier sporten en bewegen centraal staan. We maken de kinderen enthousiast voor sport en spel met behulp van ons uitgebreide aanbod van sportactiviteiten. Sport BSO Tubantia in Hengelo is gevestigd op de accommodatie van HVV Tubantia: een multifunctioneel sportcomplex dat op het gebied van sport heel veel te bieden heeft.

bekijk een kleine impressie

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goed voor de ontwikkeling van elk kind

Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en techniek

Elk kind heeft bij ons de mogelijkheid om zich zo breed mogelijk en op een eigen manier te ontwikkelen. Onder het toeziend oog van professionele pedagogisch medewerksters bieden we elke dag een gevarieerd en sportief activiteitenprogramma aan. Hierbij staat het plezier hebben in sporten en bewegen altijd voorop. Sporten is voor kinderen uitermate geschikt om lichamelijke vaardigheden te ontwikkelen. Denk daarbij aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en techniek.

BSO+

Speciaal voor Hengelose kinderen van 4 t/m 13 jaar die wat meer structuur of begeleiding nodig hebben, bieden wij in samenwerking met de gemeente Hengelo BSO+ aan. Lees hier verder over de BSO+.

Meer dan een gezond lijf

Sporten biedt kinderen zo veel meer dan alleen een gezond lijf. Ook sociale vaardigheden (zoals het omgaan met andere kinderen en het omgaan met winst, verlies en discipline) worden spelenderwijs geoefend. Naast het dagelijkse sportprogramma bieden we ook nog een heleboel andere activiteiten binnen en buiten aan. Zo kunnen de kinderen zelf kiezen wat ze willen gaan doen. Dat vinden we erg belangrijk, want het is immers de invulling van hun eigen vrije tijd.

Partners

Wij werken samen met:

Google-maps-parbedie

Sport BSO Tubantia

Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang in Hengelo voor uw zoon of dochter waarbij sport een belangrijke rol speelt?
Kies dan voor Sport BSO Tubantia.

Verlengde Polluxweg 10
7557 XH in Hengelo

Neem contact met ons op
t 085 – 00 828 00
e info@parbedie.nl


© Copyright - Parbedie 2022