Sport BSO Wilhelminaschool

Een unieke plek waar sporten en bewegen centraal staan

Sport BSO Wilhelminaschool biedt buitenschoolse opvang op het sportcomplex S.V. Wilhelminaschool. Hier worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Het sportcomplex is een centrale plek waar sport en spel en kinderopvang samenkomen en in elkaar overlopen. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een boost voor het zelfvertrouwen

In de kantine van voetbalvereninging S.V. Wilhelminaschool worden de kinderen na school opgevangen. Deze fantastische locatie biedt alle ruimte voor de kinderen om te bewegen. Er wordt van alles georganiseerd aan sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijden van de kinderen.

Naast de sportactiviteiten en de sportclinics is er natuurlijk volop gelegenheid tot vrij spelen, binnen of buiten. Ook worden er gedurende het jaar leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd middels themaweken en uitstapjes: er is dus voor ieder wat wils.

Door dit ruime aanbod krijgen kinderen de ruimte om nieuwe talenten te ontdekken. Ze werken aan hun behendigheid, het verkennen van hun eigen grenzen, door te zetten als het even tegenzit en samen te werken met andere kinderen. Dit is een boost voor het zelfvertrouwen van elk kind.

Behoeften van het kind staan voorop

Het belangrijkste is natuurlijk dat een kind echt op zijn of haar plek is op de opvang. Daarom kijken wij altijd naar de persoonlijke behoefte van het kind, zodat elk kind deel kan nemen aan de sportactiviteit op zijn/haar niveau.

Partners

Wij werken samen met:

Google-maps-parbedie

Sport BSO Wilhelminaschool

Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang in Hengelo Zuid voor uw zoon of dochter waarbij sport een belangrijke rol speelt?
Kies dan voor Sport BSO Wilhelminaschool.

Kanaaldijk 12
7555 PN Hengelo

Neem contact met ons op
t 085 – 00 828 00
e info@parbedie.nl


© Copyright - Parbedie 2022