Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd in Borne

aan de rand van een prachtig park

Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd in Borne is een prachtig kinderdagverblijf dat beschikt over uitstekende voorzieningen. Ons complex is gelegen aan de Bongerdsweg, een prachtige nieuwbouwwijk in Borne met veel jonge gezinnen. Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd is in nabijheid van de snelweg, terwijl we ook omgeven worden door heel veel groen. Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd ligt aan de rand van een prachtig park, aan de Bornse beek en vlakbij bevindt zich ook nog de Beekparkschool en de Veste. Handig als u al schoolgaande kinderen heeft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Unieke-Bongerd-Borne

Uniek kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd is net zo uniek als Kinderdagverblijf Erve Tuindorp in Hengelo. Denk daarbij aan heel veel dieren, veel groen en een plek met heel veel (buiten)ruimte. Voor de baby’s is er een mogelijkheid om buiten te slapen. Boerderij De Bongerd past dan ook perfect binnen het concept van Parbédie Kinderopvang.

Van oude boerderij naar nieuw kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd is gesitueerd in de oude boerderij De Bongerd, die helemaal verbouwd is tot een multifunctioneel kinderdagverblijf. Zowel het oude woongedeelte als de schuur hebben een complete metamorfose gekregen. Er is zo veel mogelijk rekening gehouden met het behouden van de authentieke stijl.

Opvang in horizontale groepen

Bij Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd vangen we de kinderen op in horizontale groepen. Dit betekent dat ze spelen met hun eigen leeftijdsgenootjes. Zo hebben we twee groepen in de boerderij. Ook is er één groep in het voorhuis en is er voor de babygroep speciaal plek gemaakt in het bijgebouw “Het Koetshuis”. Zij hebben dus echt hun eigen plek. Dit vinden we bij Parbédie en Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd erg belangrijk.

Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd

Bent u dus in Borne of omgeving op zoek naar een geschikt kinderdagverblijf voor uw kind? Kies dan voor het unieke concept van Kinderdagverblijf Boerderij De Bongerd.

Adres:
Bongerdsweg 5,
7623 AJ, Borne

Wilt u eens komen kijken op ons kinderdagverblijf? Of heeft u vragen?
Neem contact met ons op:
t 085 – 00 828 00
e info@parbedie.nl


© Copyright - Parbedie 2022