Welkom bij BSO Willem de Muiter

BSO Willem de Muiter in Hengelo. Hier komen onderwijs en kinderopvang samen.

BSO Willem de Muiter is gevestigd in de Willemschool te Hengelo. Het is een centrale plek waar onderwijs en kinderopvang samenkomen en in elkaar overlopen. Het voormalige lokaal van de peuterspeelzaal van de Willemschool doet tegenwoordig dienst als kinderopvanglocatie voor naschoolse opvang.

  • Leuke thema’s
  • Spannende activiteiten in de vakantie
bekijk een kleine impressie

Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang in Hengelo? BSO Willem de Muiter in Hengelo is dan een perfecte keuze.

Leuke thema’s

knutselen, muziek maken, spelen en sporten.

In BSO Willem de Muiter wordt gewerkt met thema’s. Door het jaar heen vormen deze thema’s de leidraad. Veel van de activiteiten worden hieraan gekoppeld. Bovendien hebben de thema’s vaak te maken met bijvoorbeeld de jaargetijden en feestdagen. Dat verwerken we vervolgens in het aanbod van activiteiten. Dit zijn met name activiteiten zoals knutselen, muziek maken, spelen en sporten. De BSO biedt dankzij de workshops voldoende uitdaging voor de kinderen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om buiten te spelen.

nieuwsgierig naar onze locatie?

Activiteiten in de vakantie

In de vakantie organiseren we bovendien verschillende activiteiten. Echter vinden deze activiteiten soms plaats buiten de opvanglocatie. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld het bezoeken van een speeltuin en het bezoeken van het klimpark op het Hulsbeek. Dit maakt het voor uw kind dus extra leuk om op BSO Willem de Muiter te verblijven. Echter wordt u tijdig tijdig geïnformeerd over dit soort activiteiten. Daarnaast worden er tevens verschillende workshops gegeven. Dit zijn workshops op het gebied van kunst en cultuur.

Partners

Wij werken samen met:

BSO Willem de Muiter

Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang in Hengelo voor uw zoon of uw dochter? BSO Willem de Muiter in Hengelo is dan een perfecte keuze.

Marskant 85,
7551 BT, Hengelo

Wilt u eens komen kijken op onze BSO? Of heeft u vragen? Neem contact met ons op:
t 074 – 34 918 34
e info@parbedie.nl

Uiteraard kunt u ook eens kijken naar de mogelijkheden bij onze andere BSO’s.


© Copyright - Parbedie 2019