VACATURE: Allround Pedagogisch medewerker in Hengelo

Heb jij passie voor de kinderopvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Ligt jouw voorkeur bij het verzorgen van de allerkleinsten? Of vind je het juist leuk om de 3 jarigen voor te bereiden op school? Of past de diversiteit van de BSO bij jou? Bij ons kun je kennismaken met de verschillende horizontale leeftijdsgroepen en de buitenschoolse opvang, zodat je kunt ontdekken waar jij het beste tot je recht komt.

Zo word je ingezet bij Boerderij Erve Tuindorp op verschillende groepen en op één of meerdere van onze BSO locaties in Hengelo. Je krijgt een jaarcontract met uiteraard een vast aantal uren welke in overleg met jou bepaald worden. Je kan zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag! De keuze is aan jou! Wij denken graag met je mee.

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn!

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Dit kan bij zowel het Kinderdagverblijf als bij de Buitenschoolse opvang. Bij jou voelen de kinderen zich veilig en vertrouwd. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van jullie groep. We vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met wat echt belangrijk is; het kind. Dit doe je binnen een fijne en professionele werkomgeving op de mooiste kinderopvanglocaties.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en collegiaal. Kinderen ontwikkelen zich snel en met jouw enthousiasme en aandacht krijgen zij alle ruimte om te groeien en te ontdekken.

Daarnaast;

  • Ben je in het bezit van een diploma die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Weet je niet of jouw diploma voldoet? Doe de check! https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
  • Heb je werkervaring in de kinderopvang? Dat vinden we fijn! Neem ook gerust contact op als je nog geen werkervaring hebt; we kijken graag naar de mogelijkheden.
  • Ben je parttime of fulltime beschikbaar. Hierbij kijken we graag naar jouw wensen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie
  • Een fijne werkplek waar je beschikt over alle middelen die je nodig hebt om je functie te kunnen uitvoeren
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-0082800) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.