Pedagogisch medewerker BSO+ / Sport BSO Tubantia Hengelo

Heb jij passie voor de buitenschoolse opvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken voor 20 uur per week, dit zijn 5 middagen. Spreekt de combinatie van BSO+ en sport en spel jou aan? Lees dan snel verder!

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches bieden wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aan. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn!

Sport BSO+ Tubantia
Kinderen in de basisschoolleeftijd (4 t/m 13 jaar) met bijvoorbeeld ADHD, autisme of een ontwikkelingsachterstand hebben vaak behoefte aan meer structuur of extra begeleiding. Een reguliere buitenschoolse opvang heeft vaak één begeleider op 11 kinderen. Dan is het bieden van extra aandacht vaak lastig. Daar ligt de kracht van BSO+. In een BSO+ groep zitten minder kinderen én er is extra tijd en aandacht voor het kind.

Bij BSO+ wordt naar de behoefte van het kind gekeken. Het kind op de juiste plek, daar waar hij of zij het beste tot z’n recht komt als reguliere BSO geen optie is. Bij Sport BSO Tubantia van Parbédie ligt de nadruk op buiten zijn én bewegen. Sport BSO Tubantia biedt ook reguliere BSO, zodat doorstroom van en naar een reguliere BSO mogelijk is. Samen waar het kan, apart waar nodig.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en ontwikkeling van de kinderen. Dit kan bij zowel bij de BSO+ als bij de Sport BSO. Bij jou voelen de kinderen zich veilig en vertrouwd. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van jullie groep. We vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met wat echt belangrijk is; het kind. Dit doe je binnen een fijne en professionele werkomgeving op de mooiste buitenschoolse opvanglocaties.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en collegiaal. Kinderen ontwikkelen zich snel en met jouw enthousiasme en aandacht krijgen zij alle ruimte om te groeien en te ontdekken.

Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een diploma die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Weet je niet of jouw diploma voldoet? Doe de check!
  • Heb je werkervaring in de kinderopvang? Dat vinden we fijn! Neem ook gerust contact op als je nog geen werkervaring hebt. We kijken graag naar de mogelijkheden.
  • Ben je parttime beschikbaar voor 20 uur per week. De werktijden op onze BSO locaties zijn van 13.30 – 19.00 uur. Wil je graag een combinatie maken met één van onze kinderdagopvanglocaties, dan kan dit natuurlijk ook. Hierbij kijken we graag naar jouw wensen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie
  • Een fijne werkplek waar je beschikt over alle middelen die je nodig hebt om je functie te kunnen uitvoeren
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-0082800) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.