VACATURE: Pedagogisch Medewerker (Sport) BSO Hengelo

Heb jij passie voor de buitenschoolse opvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Ligt jouw voorkeur bij de diversiteit die een BSO met zich meebrengt? Of juist bij een Sport BSO? Wellicht past een combinatie het beste bij je? De keuze is aan jou! Wij denken graag met je mee.

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van Kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn!

Voor onze buitenschoolse opvang hebben wij de beschikking over meerdere locaties: Sport BSO Tubantia, Sport BSO bij SV Wilhelminaschool, BSO Esrein in Hengelo en BSO De Hooizolder in Borne. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar komen buiten de schooluren naar onze BSO toe. Ook gedurende de vakanties kunnen de kinderen bij ons terecht.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en ontwikkeling van de kinderen. Dit kan bij zowel bij de BSO als bij de Sport BSO. Bij jou voelen de kinderen zich veilig en vertrouwd. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van jullie groep. We vinden het belangrijk dat jij je bezig kunt houden met wat echt belangrijk is; het kind. Dit doe je binnen een fijne en professionele werkomgeving op de mooiste buitenschoolse opvanglocaties.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en collegiaal. Kinderen ontwikkelen zich snel en met jouw enthousiasme en aandacht krijgen zij alle ruimte om te groeien en te ontdekken.

Daarnaast;

Ben je in het bezit van een diploma die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Weet je niet of jouw diploma voldoet? Doe de check! www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

  • Heb je werkervaring in de kinderopvang? Dat vinden we fijn! Neem ook gerust contact op als je nog geen werkervaring hebt; we kijken graag naar de mogelijkheden.
  • Ben je parttime of fulltime beschikbaar. De werktijden op onze BSO locaties zijn van 13.30 – 19.00 uur. Wil je graag een combinatie maken met één van onze Kinderdagopvanglocaties, dan kan dit natuurlijk ook. Hierbij kijken we graag naar jouw wensen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie
  • Een fijne werkplek waar je beschikt over alle middelen die je nodig hebt om je functie te kunnen uitvoeren
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-0082800) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.