Opnieuw uitbreiding voor Parbédie met twee nieuwe BSO-locaties bij basisschool IKC Esrein

De vierde en ook de vijfde buitenschoolse opvanglocatie voor Parbédie is inmiddels een feit. In samenwerking met basisschool IKC Esrein worden er op twee vestigingen BSO’s geopend. Op de nieuwe locaties wordt een vernieuwde, eigenzinnige vorm van opvang georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar.

De nieuwe locaties zijn gevestigd in IKC Esrein aan de Kerkstraat en aan de Jan van der Heydenstraat. Met doelgerichte activiteiten en thema’s op het gebied van beeldende kunst, digitale media, theater en muziek verkennen en ontwikkelen kinderen hun talenten op diverse niveaus. ‘’Creativiteit en ontwikkeling in de breedste zin van het woord, staan centraal in deze BSO.’’ Aldus Daniëlle Baake, adviseur van de BSO-locaties van Parbédie Kinderopvang. De kinderen worden opgevangen in een speciaal voor kinderen ingerichte ruimte binnen de schoollocaties.

Het concept van de BSO’s is niet nieuw voor Parbédie. BSO de Hooizolder in Borne heeft een vergelijkbare werkwijze. Kinderen houden zich o.a. bezig met techniek of kunnen zich verkleden in de verkleedhoek, heerlijk buiten spelen of knutselen: er is voor ieder wat wils.

Vanaf het nieuwe schooljaar opent BSO Esrein, locatie Kerkstraat en locatie Jan van der Heydenstraat, haar deuren.

Meer weten?
Heeft u vragen of heeft u interesse in onze BSO Esrein? Neem dan vrijblijvend contact op met Daniëlle Baake via ons telefoonnummer 074-3491834 of stuur een mail aan danielle@parbedie.nl.

Reacties zijn gesloten.