Samenwerking #2: Parbédie werkt samen met Fysiotherapie Kompas

Wij willen ouders de hoogste kwaliteit van zorg aanbieden op onze kinderdagverblijven. Daarom werken wij samen met verschillende zorginstellingen. Parbédie werkt samen met Fysiotherapie Kompas zodat de kinderfysiotherapeuten kinderen kunnen helpen met hun motorische dan wel zintuiglijke ontwikkeling. Bewegen is namelijk essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Maar dat kinderen huppelen, springen en spelenderwijs leren is niet altijd vanzelfsprekend.

Fysiotherapie Kompas
Fysiotherapie Kompas werkt gericht aan verantwoord bewegen en gezond gedrag. Er zijn kinderen die angstig, geremd of gespannen zijn tijdens het bewegen. Bij sommige kinderen kan de ontwikkeling vertraagd, bedreigd of afwijkend zijn. Dit kan een gevolg zijn van bijvoorbeeld een aandoening aan zintuigen, organen of het zenuwstelsel. Het is van groot belang vroegtijdig te starten met de juiste zorg, zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Wanneer u zich als ouder of verzorger ongerust maakt over de zintuiglijke en/of motorische ontwikkeling kan fysiotherapie uw kind hierbij helpen.

Samenwerking Parbédie en Fysiotherapie Kompas
Vier keer per jaar brengt de kinderfysiotherapeut een bezoek aan onze kinderdagverblijven om vragen van de leidsters te beantwoorden en om de leidsters te begeleiden in hun werk. Daarnaast kunnen wij op verzoek van u als ouder gebruik maken van de expertise van de kinderfysiotherapeut. Met uw schriftelijke toestemming zal er dan een gerichte observatie plaatsvinden van uw kind, zodat we vroegtijdig eventuele problemen kunnen opsporen, aanpakken en oplossen.

 

Contact Fysiotherapie Kompas
Sandra Wezenberg

Jacques Perkstraat 1
7552 JR Hengelo
074 – 250 41 34 / info@fysiotherapiekompas.nl

Reacties zijn gesloten.