VACATURE: Chauffeur voor onze BSO-locaties

Heb jij affiniteit met kinderen, ben je in het bezit van rijbewijs B en lijkt het jou leuk om een aantal uur per week als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze BSO locaties in Hengelo zijn wij op zoek naar een chauffeur die kinderen wil ophalen van school en naar onze verschillende BSO’s wil brengen.

Meer over Parbédie

Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in de kinderopvang. De kinderen worden in een veilige omgeving opgevangen door onze professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers, crècheleidsters en gastouders. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan en brengen ouders hun kind met een goed gevoel naar Parbédie.

Dit ga je doen

Als chauffeur zul je met onze bus kinderen ophalen van school en naar de betreffende BSO brengen. Qua tijden zal dit plaatsvinden tussen 11.45 en 15.15 uur. Dagen en tijden zijn in overleg. Ben je één dag per week beschikbaar? Ook dan komen wij graag met je in contact!

Buitenschoolse opvang (BSO) bestaat uit kinderopvang voor schoolgaande kinderen buiten de reguliere schooltijden. De tijden dat de kinderen in de BSO aanwezig zijn, zien we dan ook als vrije tijd. Wij bieden allerlei activiteiten aan. Hier kunnen kinderen vrijwillig aan meedoen. Denk hierbij aan spel- en knutselactiviteiten, maar bijvoorbeeld ook aan dagjes weg tijdens vakantieperiodes.

Momenteel hebben wij vijf BSO locaties: Sport BSO Tubantia, Sport BSO Wilhelminaschool, BSO Esrein locatie Kerkstraat, BSO Esrein locatie Jan van de Heydenstraat en BSO De Hooizolder.

Jouw profiel
Ben of heb jij?

  • Affiniteit met kinderen;
  • In het bezit van een geldig B-rijbewijs.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

  • Een leuke functie als vrijwilliger binnen onze groeiende organisatie;
  • Leuke attenties door het jaar heen;
  • Personeelsfeesten;
  • En natuurlijk het werken in een gezellig en enthousiast team.

Nieuwsgierig?
We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-0082800) en vraag naar Manon ter Horst.  

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

 

Reacties zijn gesloten.