Wat te doen in de meivakantie?

De meivakantie is van start!

Veelal worden er in de vakantie(’s) leuke activiteiten georganiseerd en ondernomen.
De BSO ’s van Parbédie hebben zoals u wellicht weet met verschillende ondernemers een samenwerking, waarbij de kinderen van de BSO’s veelal gebruik mogen maken van de activiteiten, gedurende het jaar. Ook zo benieuwd waar de kinderen zo nu en dan naartoe gaan met de BSO? Of nog geen plannen voor deze meivakantie?

Neem dan snel een kijkje op onderstaande pagina’s en wie weet is jullie vakantie zo gevuld met allerlei leuke activiteiten bij Jump-XL Hengelo, Boucevalley Enschede, Skicentrum Moser, de Beleverij Hengelo en/of bij Monekytown Enschede!

Zo springen de kinderen een gat in de lucht bij Jump-XL Hengelo Jump XL Hengelo | Kom Trampoline Springen in ons Trampolinepark! (jump-xl.com).

Monkey Town Enschede: het meest complete indoor speelparadijs

Op Go-Planet Enschede is een speelparadijs te vinden die bij jong en oud, ook de ouders, in de smaak valt. Met een zeer ruime Peuterzone én voordelige peuterochtenden, kunnen de jongste bezoekers zich uitleven. Er zijn tafels direct naast de Peuterzone. Dit is natuurlijk handig als een kind nog nét te klein is om helemaal zelf te spelen, maar wel al in de Peuterzone zelf op ontdekking wilt gaan.

Aan oudere kinderen is ook gedacht met het grote speeltoestel, een groot trampolineveld met schuine wanden, meerdere (gigantische) glijbanen en een Lasergame Area onder het grote speeltoestel. Eén spelletje is zelfs inbegrepen bij de toegangsprijs.

Met comfortabele stoelen, uitgebreide horeca, een vriendelijke en gezellig team en een fijne indeling zitten ook de ouders hier prima.

Namens Parbédie wensen wij jullie een hele fijne meivakantie toe en hopen dat jullie je niet zullen vervelen!

Reacties zijn gesloten.