[GESLOTEN]VACATURE: Marketing- & Communicatie Specialist

Vacature Marketing- & Communicatie Specialist

Heb jij passie voor de kinderopvang en wil je werken bij de beste kinderopvang in de regio? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de marketingafdeling verder gaat opzetten en uitbouwen. Ben jij een echte duizendpoort en specialist op marketinggebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn Parbédie Kinderopvang. Met onze kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties en Thuiscrèches kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van Kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen niet de grootste worden maar de beste zijn!

Wat ga je doen?

Als marketing specialist ben jij verantwoordelijk voor al onze marketing en communicatie, zowel intern als extern. Je bent zowel verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Parbédie Kinderopvang als Thuiscrèche .nl. Zo verzorg jij onze socials, maak je onze nieuwbrieven en verzorgd jij onze brochures, beheer jij onze website en facilitair je bij het inrichten van een nieuwe thuiscrèche.

En je gaat nog veel meer doen, jij bent verantwoordelijk voor al onze marketing en communicatie. Zo weet jij als geen ander hoe je creatieve, pakkende content maakt en adviseer je ons hierin.

Kortom een veelzijdige functie waarbij jij de vrijheid hebt om je taken zelf in te delen en nieuwe ideeën uit te voeren.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, energierijke collega die op zoek is naar een leuke, uitdagende werkplek waar volop ruimte is voor eigen ontwikkeling.

Daarnaast;

  • Beschik jij over de nodige ervaring op het gebied van marketing en communicatie;
  • Heb jij affiniteit met de kinderopvang;
  • Beschik je over minimaal MBO werk- & denkniveau, bij voorkeur richting marketing;
  • Ben jij sociaal ingesteld, zelfstandig, kun je goed plannen en organisatie en ben je creatief ingesteld;
  • Ben je parttime of fulltime beschikbaar. Hierbij kijken we graag naar jouw wensen.

Wat bieden wij?

Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt meer van ons verwachten:

  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Verdere interessante arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan en een opleidingsplan.

Nieuwsgierig? We willen graag kennis met je maken! Mail jouw CV met motivatie naar manon@parbedie.nl. Wil je eerst meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (085-0082800) en vraag naar Manon ter Horst.

Reacties zijn gesloten.