[Gesloten] VACATURE: Pedagogisch medewerker BSO

Heb jij liefde voor het werken met kinderen? Ben jij een organisatorisch talent, communicatief vaardig en heb jij het in je om samen met collega’s een nieuwe BSO op te starten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken veelzijdige en enthousiaste pedagogisch medewerkers voor onze nieuw te openen BSO-locaties bij basisschool het Esrein. Het betreft twee locaties van zowel de onderbouw als de bovenbouw. Omdat het nieuwe locaties zijn, zoeken wij iemand die op verschillende vlakken kan meedenken en waar nodig hierin ook het voortouw weet te nemen.

Meer over Parbédie:
Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in de kinderopvang. De kinderen worden in een veilige omgeving, opgevangen door onze professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers.

Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan en brengen ouders hun kind met een goed gevoel naar Parbédie.

Wat houdt de functie in?

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen binnen onze BSO’s. In overleg eventueel gecombineerd met 1 dag per week op één van onze kinderdagverblijven.

BSO Esrein: kunst, techniek en digitale media, ervaren en beleven!

Je schept een sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen en stimuleert hen door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan zich verder te ontwikkelen. Daarnaast zorg je ervoor dat de communicatie met de school en ouders goed verlopen en neemt hierin ook initiatief. Je krijgt de vrijheid om de BSO dusdanig in te richten, met onder andere activiteiten, dat de kinderen, iedere dag opnieuw, met plezier naar de BSO zullen gaan. De activiteiten hebben het thema kunst, techniek en digitale media.

Jouw profiel
Naast jouw enthousiasme, energie en passie voor je werk voldoe jij aan onderstaande punten:

 • Gekwalificeerd diploma voor de functie pedagogisch medewerker;
 • Certificaat 3F taaleis (pré);
 • Aantoonbare werkervaring op een BSO;
 • Affiniteit met de thema’s kunst, techniek en digitale media;
 • Woonachtig in een straal van maximaal 20 kilometer rondom de werklocatie.

 

Ons aanbod

Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt ook meer van ons verwachten:

 • Een uitdagende functie als pedagogisch medewerker binnen onze groeiende organisatie;
 • Vrijheid om, samen met een aantal collega’s, een mooie BSO neer te zetten;
 • Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
 • Een contract voor bepaalde tijd, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging;
 • Trainingen en cursussen;
 • Uren en dagen in overleg.

Enthousiast?
Word jij enthousiast van deze vacature? Heb jij een passie voor het werken met kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv te mailen: info@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste medewerker(s) hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.