[Gesloten] *VACATURE: Adviseur Gastouderbureau

Wil jij werken bij de beste kinderopvang in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste collega op ons Gastouderbureau voor de functie Adviseur. We zoeken een echte duizendpoot met HBO werk- en denkniveau die affiniteit heeft met de kinderopvang. Je komt te werken in een gemotiveerd en gedreven team van adviseurs met allemaal een eigen rayon waarvoor zij verantwoordelijk zijn en één commercieel medewerker binnendienst. Als adviseur doe je zowel de binnen- als buitendienst.

Meer over Parbédie:
Met onze Kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches & Gastouderschap kunnen wij ouders alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in de kinderopvang. De kinderen worden in een veilige omgeving opgevangen door onze professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers, crècheleidsters en gastouders. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de opvang gaan en brengen ouders hun kind met een goed gevoel naar Parbédie.

Wat houdt de functie in?
Als adviseur heb je een afwisselende functie met een breed pakket aan werkzaamheden. Je werkzaamheden betreffen de werving & selectie van vraag- en gastouders, bemiddeling en begeleiding. Te denken valt aan het voeren van intakegesprekken, samenbrengen van vraag en aanbod, opstellen van contracten, organiseren van cursussen of thema-avonden en bijdragen aan de ontwikkeling van beleid. Je bewaakt en evalueert de kwaliteit van de gastouderopvang m.b.t. de Wet Kinderopvang o.a. door middel van het uitvoeren van een Risico-inventarisatie Veiligheid & Gezondheid op een opvanglocatie. Je voert deze werkzaamheden uit op ons kantoor in Hengelo (Ov.), maar veelal ook bij nieuwe en bestaande gast- en vraagouders thuis.

Jouw profiel
Naast jouw enthousiasme, energie en passie voor je werk voldoe jij aan onderstaande punten:

 • HBO werk- en denkniveau, een commerciële opleiding is een pré;
 • Iemand die kansen ziet, maar ook creëert in de markt;
 • Sociale vaardigheden;
 • Plan- en organisatievermogen;
 • Schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Zelfstandig en kunnen omgaan met vrijheid;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een pedagogische achtergrond is een pré.

Ons aanbod
Je komt natuurlijk te werken in een gezellig en enthousiast team maar je kunt ook meer van ons verwachten:

 • Een veelzijdige functie, met veel afwisseling tussen binnen- en buitendienst;
 • Betaling conform CAO;
 • Een contract van 7 maanden, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging;
 • Werken in een gezellig en enthousiast team;
 • 28-36 uur.

Enthousiast?
Word jij enthousiast van ons concept? Ben je een echte duizendpoot? En ben je assertief en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door je motivatiebrief met cv naar onze P&O adviseur Arnica Hobert te mailen: arnica@parbedie.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op 074 – 34 918 34. Wij staan je graag te woord. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.parbedie.nl

Wij houden ons het recht voorbehouden de vacature te sluiten wanneer wij de gewenste collega hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.